Health Petfood: écht veilige brokvoeding

Voeding heeft grote invloed op de gezondheid van onze huisdieren. Slechte voeding kan leiden tot vervelende aandoeningen zoals diarree, winderigheid, jeuk, slechte vacht, futloosheid, gedragsproblemen en oorontsteking bij honden. Maar ook veel ernstige klachten als (kwaadaardige) tumoren,  nierfalen en leveraandoeningen worden in verband gebracht met voeding.

Dierenarts Gert-Jan de Leeuw wilde precies weten wat hij zijn patiënten voorschotelde. Hij ontdekte dat in diervoeding niet altijd de juiste en voldoende voedingsstoffen zitten. Maar nog belangrijker, dat in petfood veel meer giftige en ziekteverwekkende stoffen voorkomen dan in mensenvoeding. Een écht veilige brokvoeding was er niet. Daarop heeft een aantal collega’s de handen ineengeslagen om te bewijzen dat het wél kan.

Transparantie voorop

Health Petfood is  wereldwijd de meest transparante en meest veilige brokvoeding. U weet precies wat erin zit en hoe het wordt gemaakt. Alles inzichtelijk, van bron tot brok. Het is te koop bij de dierenarts en via de webshop van health-petfood.nl

Onze missie: álle diervoeding veilig. Wij roepen alle petfoodproducenten op om 100% veilige brokvoeding te maken. 

Samenwerkende Dierenartsen Nederland
info@sdned.nl